Filmkveld: Yodok

Filmkveld: Yodok

Spesialvisning med besøk, diskusjon og DVD-utdeling

Etter andre verdenskrig sa verden: Aldri igjen! Aldri igjen skal det være konsentrasjonsleire i verden. Men akkurat nå sitter hundretusener innelåst i nordkoreanske konsentrasjonsleire.

YODOK er den prisvinnende og kritikerroste dokumentarfilmen om nordkoreanske konsentrasjonsleire. Filmens sterke budskap om brutaliteten innad i Kim Jong-ils regime har engasjert og provosert det norske folk. Dens popularitet som skolekino har gjort YODOK til en av Norges mest sette dokumentarer på kino de senere år.

YODOK har turnert verdens største filmfestivaler, inkludert Tribeca og IDFA, og vunnet høytstående priser som Spirit of Freedom Award fra Jerusalem internasjonale filmfestival. Filmen er initiert av Raftostiftelsen og anerkjent av FN-sambandet og Amnesty International.

Kinolanseringen i Norge viste YODOKs styrke som en informativ og samfunnskritisk film, ypperlig egnet for undervisning. Vi tilbyr nå spesialvisninger av filmen der organisasjoner, institusjoner, skoler eller andre interessenter kan arrangere filmvisning etterfulgt av diskusjon om tematikken. Som arrangør kan du velge hvor og når filmen skal vises, om det er på kino, et forsamlingslokale eller annet egnet sted.

Alle arrangører får tilsendt et knippe gode verktøy for en vellykket kveld, herunder visningsrett, visningskopi, diskusjonsguide, invitasjoner, plakater, artikkelsamling, samt hjelp til planlegging og gjennomføring. Diskusjonsguiden er utviklet av Raftostiftelsen i samarbeid med FN-sambandet.

Som arrangør kan du også velge pakker med DVDer som kan selges på arrangementet for inntjening eller deles ut til besøkende. Veiledende utsalgspris på YODOK DVDen er kr. 199,-

Fyll ut vedlagte bestillingsskjema og send det til oppgitt epostadresse. Her finner du også opplysninger om priser, antall mm.
(Filmkveldpakker bestilles ikke gjennom den vanlige nettbutikken/handlevognen)

31.05.2013 16:11
lagt til handlevogn