Filmkveld: Gunnar Goes God

Filmkveld: Gunnar Goes God

Spesialvisning med besøk, diskusjon og DVD-utdeling

GUNNAR GOES GOD er en undrende og upolert kinodokumentar om å finne sin plass i dagens samfunn. Filmen tør å stille de største spørsmålene. Den utfordrer, berører og er en glimrende igangsetter for diskusjon om vår tilværelse i et av verdens beste velferdssamfunn. 

GUNNAR GOES GOD tar et oppgjør med det mange av oss tenker, men sjelden snakker om: Hvorfor er jeg ikke helt tilfreds? Hva mangler i livet mitt?

Regissør Gunnar Hall Jensen er en helt vanlig skandinavisk mann. Som ektemann og småbarnsfar er middelklassetilværelsen trygg: han har fast jobb, villa, volvo og vovvov. Allikevel er det noe som mangler.

Med humor og kløkt søker Gunnar forståelse av hvorfor han opplever en tomhet i livet når han har “alt”. Han ser fort at mange rundt ham opplever det samme.

Sammen med tre kollegaer drar han til Sahara for å bo hos munkene i verdens eldste kloster. Kan nøkkelen til en dypere forståelse ligge der ute i ørkenen?

GUNNAR GOES GOD er en film om å ta bort alt for å finne svar på noe av det viktigste i livet. Den Norske Kirke anbefalte filmen til diskusjon om eksistensielle spørsmål da filmen gikk på kino i Norge. Samtalene som fulgte viste at filmen treffer en nerve i folket på tvers av tro og livssyn.

Vi tilbyr nå organisasjoner og institusjoner muligheten til å fortsette samtalene. Som arrangører får du tilsendt et knippe gode verktøy for en vellykket kveld, herunder visningsrett, visningskopi, diskusjonsguide, invitasjoner, plakater, artikkelsamling, samt hjelp til planlegging og gjennomføring. Du velger selv om filmen skal vises på kino eller annet egnet lokale.

Alle arrangører mottar også pakker med DVDer som kan selges på arrangementet for inntjening eller deles ut til besøkende. Veiledende utsalgspris på GUNNAR GOES GOD-DVDen er kr. 179,-

Fyll ut vedlagte bestillingsskjema og send det til oppgitt epostadresse. Her finner du også opplysninger om priser, antall mm.
(Filmkveldpakker bestilles ikke gjennom den vanlige nettbutikken/handlevognen)

30.05.2013 16:02
lagt til handlevogn