Filmkveld: Min elskede

Filmkveld: Min elskede

Spesialvisning med besøk, diskusjon og DVD-utdeling

MIN ELSKEDE er en vakker og ærlig film om å kjempe for kjærligheten – for alt den er verdt – når den utfordres av Alzheimers sykdom.  Filmen er et nært portrett av to modige mennesker som står fram for å vise oss Alzheimers usminkede og sanne ansikt.

MIN ELSKEDE er en umiddelbar og tydelig ressurs for alle i tilsvarende situasjon, både de som er direkte rammet og pårørende. Film er et kjent og effektivt medium som alle umiddelbart forstår og kan forholde seg til.

MIN ELSKEDE gir trøst, inspirasjon og ny kunnskap og er et glimrende utgangspunkt for en samtale om tematikken. Filmen vekker latter og tårer, rører oss og gir dypere innsikt. Den viser at det er lov å være syk, at demens kan ramme alle, og at sykdom ikke er skamfullt. Ekteparets historie bidrar til et informasjonsløft omkring Alzheimers sykdom.

MIN ELSKEDE har vært vist på en rekke filmfestivaler og er nå tilgjengelig for undervisningsformål. Den er produsert med støtte fra blant annet NRK, Helsedirektoratet og Gjensidigestiftelsen.

Som arrangør kan du velge om MIN ELSKEDE skal vises på kino, et forsamlingslokale eller annet egnet lokale. Alle arrangører får tilsendt et knippe gode verktøy for en vellykket kveld, herunder visningsrett, visningskopi, diskusjonsguide, invitasjoner, plakater, artikkelsamling, samt hjelp til planlegging og gjennomføring.

Hver arrangør mottar et visst antall DVDer som kan selges eller deles ut på arrangementskvelden eller i andre sammenhenger. Det er viktig at seerne får muligheten til å ta med seg filmen hjem og bruke den som utgangspunkt for en samtale med sine nærmeste. Filmen er glimrende som felles referanse for familie og venner. Veiledende utsalgspris er kr. 179,- pr stk.

Fyll ut vedlagte bestillingsskjema og send det til oppgitt epostadresse. Her finner du også opplysninger om priser, antall mm.
(Filmkveldpakker bestilles ikke gjennom den vanlige nettbutikken/handlevognen)

For mer informasjon om filmen, besøk www.minelskede.no

31.05.2013 16:10
lagt til handlevogn